Workshops 2017

Hieronder een beknopt overzicht van de workshops 2017. Uiteraard wordt deze bijgewerkt als er nieuwe informatie beschikbaar is over het programma van 2018.

Workshop 1

Sergoyne

Sergoyne Diagnostics leert je meer over de nieuwe moderne HP5 Denso-inspuitsystemen. Dit systeem gebruikt injectoren met geïntegreerde drukmeting. Hoe stel je daar diagnose aan?

Workshop 2

AA-Equipment

De specialistische trainer van scope-fabrikant Pico leert je namens AA-Equipment met diverse tools diagnosestellen. Van cilinder- en inlaatlektest tot een brandstofflow-meting. Laatstgenoemde is nu nog in ontwikkeling als prototype, maar als Boot Camp-deelnemer kun je er als eerste mee aan de slag!

Workshop 3

Delphi

Delphi focust zijn workshop als diagnose- en onderdelenfabrikant op de automatische aanpassing van de veelgebruikte Delphi-injectiesystemen. Hoe werkt het? En welke diagnose moet er gesteld worden?

Workshop 4

GMTO

Is die module de oorzaak of een gevolg van het werkelijke probleem? GMTO leert je met moderne meettechnieken zo snel én efficiënt mogelijk oorzaak en gevolg uit te sluiten.

Workshop 5

Innovam

De klant klaagt over een niet goed werkende regensensor. Wat is er aan de hand? Trainer Hans Jansen vertelt je alles over de werking, de interpretatie van digitale en hexadecimale getallen, en wat doet een programmeur en tester hiermee? Je kijkt met een LIN-analyzer naar de verschillende datastromen en achterhaalt zo de oorzaak van de storing.

Workshop 6

Volvo Trucks

Niet alleen in autotechniek wordt veel geïnnoveerd, bij vrachtwagens lopen ze misschien wel voor. Bij Volvo Trucks is veel kennis aanwezig over Euro-6 commonrail dieseltechniek en in deze workshop leer je daar meer over.

Workshop 7

ACTronics

Is die ECU echt stuk? Of is er meer aan de hand? Hoe kun je uitsluiten waar de storing veroorzaakt wordt?

Workshop 8

Summa College

Moderne auto’s geven moderne problemen. Waarom connect een smartphone niet met het bluetooth systeem? De klant snapt er niets van. Jij wel? Je duikt met Summa de connectiviteit in. Welke protocollen zijn er? Hoe help je de klant goed?

Workshop 9

AL Autodiagnose

Je duikt de moderne voertuigelektronica in bij een Volkswagen Golf. Analyseer de datastromen voor bijvoorbeeld de elektrische aansturing van elektronische componenten zoals verlichting of comfortsystemen.

Workshop 10

NCAD

Op de Automotive Campus in Helmond werken vele innovatieve bedrijven aan de toekomst van autotechniek en mobiliteit. Wat kun je verwachten de komende tien jaar? Jan Wouters spart met je over de veranderingen van connectiviteit tot autonoom rijden. Wat zijn de gevolgen voor equipment, werkplaats en type klant?

Partners

Locatie

Automotive Campus
Automotive Campus 30,
5708JZ Helmond
Tel: 0492 56 25 00
www.automotivecampus.com

Partner worden?

Accountmanager
Joost van Duin
joostvanduin@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 655

Contact

Heb je vragen over AMT Diagnose Boot Camp of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.