Locaties AMT Diagnose Boot Camp 2017

Trainingslocatie

AMT Diagnose Boot Camp vindt plaats bij de Automotive Campus in Helmond.

Automotive Campus Helmond

Automotive Campus 30
5708JZ Helmond
Tel: 0492 56 25 00
Website: www.automotivecampus.com

De Automotive Campus in Helmond, gelegen in de Brainport Regio, is de nationale en internationale hotspot, ontmoetingsplek en vestigingslocatie op het gebied van automotive en slimme mobiliteit. De Automotive Campus biedt een aantrekkelijke leer- en werkomgeving, state of the art technologische (test)faciliteiten en flexibele huisvestingsconcepten.
De Campus is een one-stop-shop als het gaat om automotive technologie en mobiliteitsconcepten. De deur staat open voor engineers, toeleveranciers, onderzoekers, testers en assembleerders. Voor een 'pitstop', co-creatie of als nieuwe thuisbasis voor innovatie en productontwikkeling. De Campus is een ontmoetingsplek waar kennis en bedrijven samen komen met als doel het bevorderen van cross-sectorale samenwerking, kennisdeling en open innovatie. Slimme, veilige en duurzame mobiliteitsoplossingen voor mensen, wegen en voertuigen van vandaag en morgen worden gerealiseerd op de Automotive Campus.

En wat we zelf niet hebben, creëren we met onze partners in deze internationale toptechnologie regio. Een regio waarin het bovendien aangenaam wonen is, de bereikbaarheid optimaal en alle grootstedelijke voorzieningen op een steenworp afstand aanwezig zijn.

Slaaplocatie

Tijdens AMT Diagnose Boot Camp slapen we in Golden Tulip West-Ende.

Golden Tulip West-Ende

Steenweg 1
5707 CD Helmond
Tel: 0492 524151
Website: www.goldentulipwestende.nl

Partners

Locatie

Automotive Campus
Automotive Campus 30,
5708JZ Helmond
Tel: 0492 56 25 00
www.automotivecampus.com

Partner worden?

Accountmanager
Joost van Duin
joostvanduin@vakmedianet.nl
Telefoon: 088 - 5840 655

Contact

Heb je vragen over AMT Diagnose Boot Camp of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.